Student

Vi letar hela tiden efter fler duktiga medarbetare och vi är måna om att bereda plats för så många trainees och praktikanter som möjligt, för att ge fler chansen att få kännedom om branschen och en första fot in i arbetslivet.

Vi värdesätter det ömsesidiga kompetensutbytet som vi får genom studenter som sommarjobbar, praktiserar eller skriver sitt exjobb hos oss.

Sommartrainee

Klövern tar varje sommar in ett antal sommartrainees. Som trainee får du chansen att vara på vårt servicekontor samt ett eller flera av våra affärsenhetskontor. Vi söker i första hand dig som går tredje eller fjärde året på Samhällsbyggnadsprogrammet med inriktning mot fastighetsekonomi eller dig som läser sista året på fastighet och finans. Är du i slutfasen av någon motsvarande högskoleutbildning och känner att fastighetsbranschen är där du vill arbeta är självklart även du välkommen att skicka in din ansökan till oss.

Vi tror att du efter din examen har intresse av att arbeta i ett fastighetsbolag och söker en traineetjänst för att få veta vad jobbet innebär. Under traineeperioden får du se många delar av bolaget, bland annat fastighetsgruppen som arbetar med projekt, fastighetstaxering, värdering och moms samt vår ekonomiavdelning. Du får även vara på något eller några av våra affärsenhetskontor, vara delaktig i arbetet där och bland annat träffa våra fastighetsförvaltare, uthyrare och tekniker.

Praktik och exjobb

Klövern tar gärna emot praktikanter som är intresserade av fastighetsbranschen, under såväl kortare som längre perioder. Har du en idé för ett exjobb eller söker en praktikplats? Lämna en ansökan via vår karriärsida under lediga jobb, Spontanansökan praktikplats. 

Samarbete med skolor

Vårt samarbete med gymnasier och högskolor pågår successivt och strategiskt. Vi är måna om att bereda plats för så många trainees och praktikanter som möjligt för att ge fler chansen att få kännedom om branschen och en första fot in i arbetslivet.

Företräder du en skola/utbildning som kan vara relevant för oss – kontakta Lina Bergman.

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor