Linn westerberg, Ekonomiassistent på Klöverns huvudkontor i Nyköping

Linn Westerberg 006.jpg

Linn började på Klövern 2012 och tycker att det är spännande att arbeta på ett börsnoterat bolag vars tillväxt och utveckling har varit enorm de senaste åren.


- Hur har din väg till Klövern sett ut?
Jag tog en kvalificerad yrkesexamen i Marknadsföring och Affärsutveckling 2009. I utbildningen läste jag bland annat företagsekonomi vilket ledde till att jag efter studierna började arbeta med ekonomi och redovisning.

- Hur ser en vanlig dag ut på jobbet?
Jag arbetar dagligen med löpande bokföring i ett antal av koncernens dotterbolag, fakturering och betalningsrutiner, projektavslut, bolagsanalyser, momsdeklarationer, årsredovisningar, inkomstdeklarationer, kvartals- och årsbokslut med mera.

Utöver det har jag ofta kontakt med de affärsenheter som jag arbetar med i bokslut och löpande frågor. Då och då åker jag ut till enheterna och får träffa flera kollegor vilket, både jag och dem, uppskattar mycket.

- Vad är det som gör att du trivs på jobbet?
Vi i ekonomigruppen är ett sammansvetsat team som alltid ställer upp där det behövs. Vi har roligt och trivs tillsammans. Det finns också en bra kommunikation med de andra funktionerna på huvudkontoret och en stor kunskap generellt inom företaget.

Det är också spännande att arbeta på ett börsnoterat bolag vars tillväxt och utveckling har varit enorm under de år jag har varit här på Klövern.

 

Lediga jobb

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Jobbar du redan på Klövern?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@klovern.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor